Vragen? Bel ons 0172 - 760 100

Bart Swinkels

Achtergrond

Vanuit mijn achtergrond als fysiotherapeut kwam ik er al snel achter dat ik geen “behandelaar” ben, maar dat ik er juist energie van krijg om gezamenlijk de weg te bewandelen om met herstel en gezondheid aan de slag te gaan, met daarbij ook een sterke focus op preventie. Om me hierin verder te ontwikkelen heb ik de opleidingen bedrijfsfysiotherapie en integraal gezondheidsmanagement gedaan. Van daaruit ben ik snel aan de slag gegaan in de wereld van arbeid en gezondheid als arbeids/bedrijfsfysiotherapeut, adviseur en consultant op gebied van verzuim, preventie, vitaliteit, gezond werken en gezonde werkomstandigheden.

Werken @ Trendel

Bij Trendel werken vind ik fijn door de korte onderlinge lijnen die er zijn en de brede expertise die aanwezig is. Daarnaast vind ik het leuk om vanuit de gecombineerde rol als arboconsultant, bedrijfsfysiotherapeut en adviseur arbeid en gezondheid te kunnen werken. Hiermee richt ik me enerzijds op adviseren t.a.v. verzuim- en gezondheidsbeleid en (preventief) bevorderen van prettige en veilige werkomstandigheden om daarmee medewerkers gezond en duurzaam inzetbaar te houden. Daarnaast hou ik me bezig met adviseren en begeleiden van medewerkers en organisaties bij bestaande gezondheidsproblemen en re-integratie. Aanvullend hierop richt ik me, vanuit mijn rol als bedrijfsfysiotherapeut, ook op (fysieke) belastbaarheid. Daarbij vind ik het mooi om juist de vertaling te maken van beperkingen naar arbeids- en verbetermogelijkheden.

Uitdaging

De uitdaging zit er voor mij in om passend advies te geven en te ondersteunen, op maat van wat er speelt  bij medewerkers en organisaties. Ik gun het iedereen om fluitend aan het werk te gaan en blijven (en uiteindelijk gezond met pensioen te gaan) en dat organisaties hun medewerkers optimaal in kunnen zetten. Vanuit mijn kennis voeg ik graag op een pragmatische manier mijn waarde toe waar medewerker en werkgever echt iets aan hebben.

Trots

Ik ben er trots op als ik mijn bijdrage heb geleverd om beweging te creëren bij medewerkers en organisaties. Het is fijn om te merken als je ziet dat medewerkers op een prettige manier aan het werk zijn (en blijven) en als werkgevers hun medewerker op een optimale manier kunnen inzetten.

Vrije tijd

Ik ben woonachtig in de bollenstreek (in Lisse). Mijn vrije tijd staat hier voor een groot deel in het teken van sporten en bewegen. Zelf doe ik aan voetballen en hardlopen en daarnaast wandel ik ook graag. Daarnaast geniet ik er van om te kijken bij het sporten van onze beide dochters.


Terug naar het team

“Korte lijnen, directe communicatie is waar wij met Lansigt om bekend staan. Datzelfde verwachten we ook van onze partners. Met Trendel hebben we die gevonden. Objectiviteit, betrouwbaarheid en persoonlijk contact zijn elementen die wij erg op prijs stellen bij Trendel.”

Pieter van der Kwaak Directeur/Register Accountant
Lansigt Accountants

Onze speerpunten

  • Persoonlijk
  • Snel schakelen
  • Maatwerk oplossingen

Stel uw vraag aan ons team