Vragen? Bel ons 0172 - 760 100

Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E)

Is het tijd om een Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) uit te voeren, maar weet je niet precies hoe? Of wil je deze laten uitvoeren door een deskundige? Dan ben je bij Trendel aan het juiste adres!

Wij kunnen je advies geven over een RI&E middels een plan. Ook kunnen wij het hele traject voor je uitvoeren en een risicoinventarisatie voor je maken. Graag vertellen we je meer over het belang van een RI&E en wat je van Trendel kunt verwachten!

Offerte aanvragenBel mij terug

Risico inventarisatie en evaluatie

Waarom en wanneer een Risico Inventarisatie & Evaluatie?

Een Risico Inventarisatie & Evaluatie is volgens de Arbowet een verplicht document waarin je de risico’s op het gebied van veiligheid, gezondheid en welzijn omschrijft die in jouw bedrijf spelen. Ook is er altijd een Plan van Aanpak aanwezig. Hierin staan de acties en oplossingen beschreven die ondernomen kunnen worden om de geïnventariseerde risico’s zoveel mogelijk te beperken. Iedere werkgever met personeel is wettelijk verplicht een risico inventarisatie uit te voeren en deze regelmatig te updaten. Zodra er risico’s in het bedrijf veranderen moet het RI&E plan namelijk worden aangepast. Denk hierbij aan een nieuwe locatie voor het uitvoeren van de werkzaamheden of de ontwikkeling van nieuwe of andere functies binnen jouw bedrijf. Tot slot ben je volgens de wet verplicht om jaarlijks het Plan van Aanpak bij te stellen.

Een RI&E plan door Trendel laten opstellen!

Trendel kan jou adviseren middels een RI&E plan, een gecertificeerde deskundige leveren voor de toetsing, of de gehele risico inventarisatie uitvoeren. Dit alles als preventie van ziekteverzuim. Wil je meer weten over een RI&E plan of de dienstverlening van Trendel? Neem dan door het contactformulier hieronder in te vullen contact met ons op! Wij staan graag voor je klaar!

 

“Korte lijnen, directe communicatie is waar wij met Lansigt om bekend staan. Datzelfde verwachten we ook van onze partners. Met Trendel hebben we die gevonden. Objectiviteit, betrouwbaarheid en persoonlijk contact zijn elementen die wij erg op prijs stellen bij Trendel.”

Pieter van der Kwaak Directeur/Register Accountant
Lansigt Accountants

Onze speerpunten

  • Persoonlijk
  • Snel schakelen
  • Maatwerk oplossingen

Stel uw vraag aan ons team