Vragen? Bel ons 0172 - 760 100

RI&E laten opstellen

Wil je een RI&E laten opstellen? Dan ben je bij Trendel arbodienstverlening & advies aan het juiste adres! Trendel kan jou adviseren middels een plan, een gecertificeerde deskundige leveren voor de toetsing, of de gehele risico inventarisatie uitvoeren. Dit alles als preventie van ziekteverzuim. Graag vertellen we je hier meer over!

Offerte aanvragenBel mij terug

Risico inventarisatie en evaluatie

Wat is een RI&E?

RI&E is de afkorting voor Risico Inventarisatie & Evaluatie. Dit is volgens de Arbowet een verplicht document waarin je de risico’s op het gebied van veiligheid, gezondheid en welzijn omschrijft die in jouw bedrijf spelen. Iedere ondernemer is verplicht een RI&E op te stellen, uit te voeren en up-to-date te houden. Veranderen sommige risico’s binnen je bedrijf, omdat je bijvoorbeeld met nieuwe machines gaat werken of omdat de werklocatie is aangepast? Dan moet je de risico inventarisatie direct aanpassen!

Wanneer je een RI&E laat opstellen komt hier ook altijd een Plan van Aanpak bij kijken. Hierin staan de acties en oplossingen beschreven die ondernomen kunnen worden om de geïnventariseerde risico’s zoveel mogelijk te beperken. Dit plan moet tevens ieder jaar bijgesteld worden.

RI&E laten opstellen

RI&E en Plan van Aanpak? Trendel ondersteunt je!

Trendel kan je met zowel het opstellen van een RI&E als een Plan van Aanpak ondersteunen. Een RI&E moet aan een aantal voorwaarden voldoen. Trendel is op de hoogte van deze voorwaarden en van de ontwikkelingen omtrent de huidige wet- en regelgeving. Daarnaast hebben we bij Trendel een model ontwikkeld waarbij overzichtelijk en helder wordt gerapporteerd. Bovendien is ons Plan van Aanpak pragmatisch, zodat je deze zelf makkelijk kunt bijstellen. Heb je hier toch ondersteuning bij nodig? Dat is uiteraard geen probleem! Wij staan altijd voor je klaar.

Een RI&E laten opstellen door Trendel?

Wil jij ook een RI&E laten opstellen door Trendel? Neem dan gerust contact met ons op! Onze specialisten staan voor je klaar.

Offerte aanvragenBel mij terug

 

“Korte lijnen, directe communicatie is waar wij met Lansigt om bekend staan. Datzelfde verwachten we ook van onze partners. Met Trendel hebben we die gevonden. Objectiviteit, betrouwbaarheid en persoonlijk contact zijn elementen die wij erg op prijs stellen bij Trendel.”

Pieter van der Kwaak Directeur/Register Accountant
Lansigt Accountants

Onze speerpunten

  • Persoonlijk
  • Snel schakelen
  • Maatwerk oplossingen

Stel uw vraag aan ons team