Vragen? Bel ons 0172 - 760 100
Hoe regel je verzuim

Werkgeversadvies

Een strategische partner voor werkgevers; met advies op het arbobeleid  

Als werkgever ben je verantwoordelijk voor jouw bedrijf én voor de medewerkers. Zorg je goed voor hen, dan zetten zij zich in voor jouw bedrijf. Dat klinkt logisch, maar hoe realiseer je dat? Die gezonde werkomgeving en betrokken, vitale medewerkers? En wat te doen met dat ‘hoofdpijndossier’ over die medewerker die al zo lang ziek thuis is? Zoek dan een partner die naast je staat, met je meedenkt en van advies kan voorzien. Maak kennis met Trendel.

ContactBel mij terug

Arboscan

Heb je een concrete vraag, dan kun je ons altijd bellen. Wil je weten of de situatie in het bedrijf al optimaal is of waar de verbeterpunten zijn? Dan voeren wij de Arboscan uit; een analyse om de huidige stand van zaken op het gebied van arbo-, preventie– en het verzuimbeleid en de uitvoering daarvan te bepalen. Ook komt hierin het risicomanagement aan bod, de WIA-instroom en het re-integratiebeleid. De uitkomst is de basis voor een praktisch arbo-, preventie- en verzuimplan dat we samen uitwerken.

Coaching en ondersteuning voor de werkgever

Wij zijn de strategische partner voor werkgevers. We bieden praktisch advies op het arbobeleid met aandacht voor de mensen én het zakelijke aspect. En terwijl jij het bedrijf leidt, coachen en ondersteunen wij jou. Met werkgeversadvies op individuele dossiers of het totale arbobeleid. Dat regelen wij persoonlijk en voor iedereen. Ook als er géén arbocontract bij ons is afgesloten.

Arbobeleid op maat   

In het arbobeleid komt alles aan bod wat met de arbeidsomstandigheden te maken heeft. Protocollen worden duidelijk omschreven zodat er geen misverstanden op de werkvloer ontstaan en de geconstateerde risico’s beperkt kunnen worden. Wil je een deel van het arbobeleid laten uitwerken zoals een verzuimbeleid, re-integratiebeleid of alcohol- en drugsbeleid? Dan kan dat natuurlijk. Wij bieden altijd maatwerk, dus ook in het arbobeleid voor jouw bedrijf.

Voor lastige dossiers of een te hoog ziekteverzuim 

Met lastige verzuimdossiers of een hoog ziekteverzuim lijkt een bedrijf met vitale medewerkers misschien ver weg. Of het gaat allemaal best redelijk, maar er is wel zo’n vervelend ‘hoofdpijndossier’. Wat de situatie ook is, als je als werkgever advies of ondersteuning nodig hebt, is Trendel jouw adviseur. Zowel bij individuele dossiers als bij algemene arbovragen. Met pragmatisch advies en concrete ondersteuning, altijd.

Preventief Ziekteverzuim

Verantwoordelijkheid bij iedereen   

Met een goed arbobeleid werk je stap voor stap aan een bedrijf dat betrokken is bij haar medewerkers en waarvan de medewerkers zich ook betrokken voelen bij het resultaat. Een situatie waarin iedereen zich verantwoordelijk voelt en dus ook verantwoordelijkheid neemt.

Persoonlijk sparren en concreet advies

Wij zijn er om persoonlijk met jou te sparren over dossiers, hoe je medewerkers en/of leidinggevenden meer eigen regie kunt laten nemen of hoe het verzuimbeleid ingericht kan worden. Kortom, wij helpen met concreet en praktisch advies bij onder meer:

Meer weten of eens kennismaken?

Duidelijk, kritisch en deskundig. Dat kun je van ons verwachten. Met een Arbo-consultant als persoonlijk adviseur en een compleet team dat ingezet kan worden als er meer ondersteuning nodig is op het gebied van verzuimbeleid of preventie. Bel ons als je meer wilt weten of eens wilt kennismaken. We adviseren en ondersteunen werkgevers door heel Nederland en komen graag ook naar jou toe.

Sylvia Bossche Trendel

ContactBel mij terug

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Tijdens de transparante kennismaking, onze wensen duidelijk kunnen maken en daarmee maakt Trendel op maat de samenwerkingsafspraken. Duidelijke communicatie en het advies wat je krijgt is in ons belang en niet altijd in Trendel’s belang en dat schept vertrouwen. De workshops die met regelmaat worden gegeven sluiten aan op onze behoefte. Tot nu toe zeer tevreden over de samenwerking.”

Maurice de Bruin Adjunct-directeur
Wed. J. de Bruyn & ZN. B.V.

Onze speerpunten

  • Persoonlijk
  • Snel schakelen
  • Maatwerk oplossingen

Stel uw vraag aan ons team