Vragen? Bel ons 0172 - 760 100

Ernst Jan Tissing

Toen Ernst Jan Tissing bij Trendel kwam werken viel alles op zijn plaats en het voelde  gelijk als thuiskomen. Ernst Jan houdt van het uitgangspunt dat het werk samen wordt gedaan en dat je juist door de inzet van elkaars expertise kan blijven groeien. Voor Ernst Jan is geen uitdaging te gek en hij ziet dan ook altijd mogelijkheden om met de juiste motivatie een perfect combinatie te creëren van inspanning en ontspanning.

Naam: Ernst Jan Tissing
Functie: Adviseur Arbeid & Gezondheid

Samenspel is de basis waaruit je bouwt aan een sterker team en competitiever bedrijf

Achtergrond

In 2015 was het voor mij tijd voor een ommekeer omdat het werk als ergonomisch adviseur mij niet meer de uitdaging gaf die ik zocht. Daarbij wilde ik mij meer richten op het aanpakken van mentale knelpunten in plaats van fysieke. Vanuit mijn studietijd ligt daar mijn interesse en ik vond het altijd jammer dat ik daar niet meer mee kon doen.
Dat heeft mij doen besluiten mijzelf meer te gaan richten op de organisatie van werk, want als ik hier tegenaan loop hoeveel anderen zouden dit dan ook ervaren? Hoeveel werknemers zouden niet optimaal presteren in hun omgeving? Een jaar later heb ik de knoop doorgehakt, mijn baan opgezegd en ben ik met de studie arbeid en organisatiekunde(A&O) begonnen die voor mij een tipje van die sluier oplichtte. Als A&O-deskundige kijk je namelijk  naar werk en de organisatie ervan met een heel andere blik. Niet alleen wil je dat werknemers hun werk veilig kunnen doen maar je helpt ook mee aan welzijn, motivatie en de juiste combinatie van inspanning en ontspanning.

Werken @ Trendel

Toen ik bij Trendel kwam viel alles op zijn plaats en voelde dat gelijk als thuiskomen. Ik houd van het uitgangspunt dat  je het werk samen doet en gebruik maakt van elkaars expertise en ik kan hier nog voldoende groeien zonder dat het gaat knellen. Het team en de organisatie zoals hier gun ik ook andere werknemers en werkgevers wat natuurlijk doorwerkt  in mijn advies.

Uitdaging

Ik volg op het moment een opleiding Arbeid- & Organisatiedeskundige en certificering. Het is enorm inspirerend en met veel enthousiasme volg ik deze studie. Het toepassen van mijn opgedane kennis in de praktijk geeft nu al voldoening.

Trots

Ik ben ontzettend trots op mijn beginnende timmermansvaardigheden. Zo nu en dan werk ik wat projecten uit en als dit dan vervolgens slaagt, ben ik daar zeker trots op.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd ben ik enthousiast theatersporter met een groep waarmee ik regelmatig optreed. Theatersport is een vrije vorm van toneel waarbij je als speler nooit weet waar je gaat eindigen en op elkaar en jezelf moet vertrouwen om het optreden tot een goed einde te brengen. Ook hier moet je gebruik maken van de kracht van je collega en inspringen op onverwachte situaties. Als je het samen doet en iedereen pakt zijn deel loopt het spel veel beter.
Dit brengt mij gelijk weer terug bij mijn vak want of je het nu over een optreden hebt of over een moderne organisatie, dat samenspel is de basis van waaruit je bouwt aan een sterker team en een competitiever bedrijf.


Terug naar het team

“Tijdens de transparante kennismaking, onze wensen duidelijk kunnen maken en daarmee maakt Trendel op maat de samenwerkingsafspraken. Duidelijke communicatie en het advies wat je krijgt is in ons belang en niet altijd in Trendel’s belang en dat schept vertrouwen. De workshops die met regelmaat worden gegeven sluiten aan op onze behoefte. Tot nu toe zeer tevreden over de samenwerking.”

Maurice de Bruin Adjunct-directeur
Wed. J. de Bruyn & ZN. B.V.

Onze speerpunten

  • Persoonlijk
  • Snel schakelen
  • Maatwerk oplossingen

Stel uw vraag aan ons team