Vragen? Bel ons 0172 - 760 100

Jolanda van Zijp

Bedrijfsarts Jolanda van Zijp heeft een koffer vol ervaring. Ze weet als geen ander hoe je vertrouwen kweekt. Luisteren zonder te oordelen, daar begint het mee. En de beste resultaten? Die boekt ze door samen te werken met de klant en het team van Trendel. Een nieuw dossier, een nieuwe ‘groepsreis’. Jolanda is bescheiden maar denkt groot. Ook als het om vakantiebestemmingen gaat. Samen met haar man maakt ze graag mooie reizen naar verre bestemmingen.

Naam: Jolanda van Zijp
Functie: geregistreerd bedrijfsarts

Belangrijk om zonder oordeel naar mensen te luisteren

Achtergrond

Na mijn studie geneeskunde heb ik gewerkt als verzekeringsarts bij het GAK. Later ben ik bij een Arbodienst in dienst gekomen en heb ik mijn specialisatie tot bedrijfsarts gevolgd en afgerond. Tegenwoordig werk ik met veel plezier als zelfstandig bedrijfsarts, onder meer in opdracht van Trendel.

Werken @ Trendel

Bij Trendel werkt een team met enthousiaste en ervaren mensen. Het is erg leuk om daar deel van uit te maken. We zijn goed op elkaar ingespeeld en maken gebruik van elkaars kennis en vaardigheden. Hierdoor kunnen we snel mooie resultaten behalen. Wanneer ik zelf op mijn best ben? Als een ondernemer mij belt met een probleem en we meteen aan de slag kunnen om een oplossing te vinden. Handen uit de mouwen, daar hou ik van!

Uitdaging

Mensen stimuleren om zelf in beweging komen. Dat is voor mij de belangrijkste taak van een bedrijfsarts. Natuurlijk is daar vertrouwen voor nodig. Daarom is het belangrijk om mensen hun verhaal te laten doen zonder te oordelen. Opvallend is dat werknemers vaak geen compleet beeld hebben van de rol van bedrijfsarts. Het is belangrijk om goed uit te leggen wat je doet, wat je graag wilt weten, waar je de informatie voor nodig hebt en welk advies eruit voorkomt. Zo weten mensen waar ze aan toe zijn en ook dat geeft vertrouwen.

Trots

Waar ik trots op ben? Als een werknemer met plezier terug is op zijn werkplek en daar aan het werk blijft. Soms is het goed om daarom ook na afloop van een traject nog even contact te houden. Gelukkig kan dat bij Trendel.

Vrije tijd

Sinds 3 jaar zijn mijn man en ik samen meer gaan reizen. Onze dochters studeren alle drie en redden zich prima. We gaan steeds iets verder weg. Na Noorwegen en IJsland hebben we ook Suriname en Zuid-Afrika ontdekt. En als we thuis zijn gaan we in onze vrije tijd graag naar ons huisje in de duinen.


Terug naar het team

“Tijdens de transparante kennismaking, onze wensen duidelijk kunnen maken en daarmee maakt Trendel op maat de samenwerkingsafspraken. Duidelijke communicatie en het advies wat je krijgt is in ons belang en niet altijd in Trendel’s belang en dat schept vertrouwen. De workshops die met regelmaat worden gegeven sluiten aan op onze behoefte. Tot nu toe zeer tevreden over de samenwerking.”

Maurice de Bruin Adjunct-directeur
Wed. J. de Bruyn & ZN. B.V.

Onze speerpunten

  • Persoonlijk
  • Snel schakelen
  • Maatwerk oplossingen

Stel uw vraag aan ons team