Vragen? Bel ons 0172 - 760 100

Reinier van den Oever

Bedrijfsarts en Verzekeringsarts  Reinier van den Oever heeft zijn specialisme door de jaren heen op verschillende niveaus ingezet.  Reinier kijkt ook naar wat mensen drijft en door goed te luisteren werkt hij graag samen met de cliënt naar de toekomst toe. Ziet zowel mogelijkheden als kansen en werkt deze graag met de cliënt samen uit.

Naam: Reinier van den Oever
Functie:  Bedrijfsarts en Verzekeringsarts

Samen werken aan beter worden

Achtergrond

Tijdens mijn militaire diensttijd en opleiding tot reserveofficier Cavalerie heb ik ervaren hoe mensen functioneren in allerlei omstandigheden en hoe zij zich kunnen aanpassen aan soms extreme taken. In mijn latere opleiding tot Verzekeringsarts kwam dat goed van pas. Vanaf 1994 ben ik geregistreerd als Verzekeringsarts en heb de eerste tien jaar bij de voorlopers van het UWV gewerkt. Vanaf 1999 ben ik gaan werken als directielid en verzekeringsarts bij een meer commercieel bedrijf waar ik ook met bedrijfsartsen samenwerkte.

Werken @ Trendel

Sinds 2017 ben werkzaam bij Trendel. Ik hou spreekuur op drie locaties; Alphen aan den Rijn, Leiden en Amsterdam. Doordat ik twee specialismes beheer, zowel bedrijfsarts als Verzekeringsarts,  geeft mij dit nog meer mogelijkheden, om als expert, op te treden en adviezen te geven  die niet alleen op korte termijn maar ook op langere termijn hun waarde hebben en behouden.

Uitdaging

Het werk als bedrijfsarts is nog meer gericht op de match tussen werkgevers en werknemers en je kan meer sturen op preventie en verzuimaanpak bij de bron. Deze uitdaging boeide mij zodanig dat ik ook de opleiding tot bedrijfsarts heb gevolgd. Vanaf 2005 ben ik als bedrijfsarts geregistreerd en werkzaam in deze functie.

Trots

Goed luisteren naar mensen en begrijpen wat hen drijft blijven echter de belangrijkste factoren om zo gezond mogelijk te kunnen blijven werken. Goed inzicht krijgen wat er goed gaat en wat niet en ook vooral waardoor dat komt; wat zijn de oorzaken. Om met elkaar tot de beste oplossingen te komen binnen de -vaak ingewikkelde- regelgeving met soms enorme financiële consequenties is een uitdaging.  Ik ben er daarom trots op wanneer we dit met elkaar weten te bewerkstelligen.
Mijn motto is ook: “samen werken aan beter worden”.

Vrije Tijd

In mijn vrije tijd probeer ik mijn conditie op peil te houden met hardlopen door de duinen en over het strand. In het voorjaar pak ik geregeld mijn racefiets. Verder ben ik een echte verzamelaar: munten, fossielen en mineralen en voor zover dat onder verzamelen valt: stamboomonderzoek.


Terug naar het team

“Bouwen op én met elkaar….ook als het gaat om inzetbaarheid van onze medewerkers. Met de deskundigen bij Trendel werken we prettig samen om op een betrouwbare en persoonlijke manier invulling te geven aan onze re-integratietrajecten.”

Yvonne Schoneveld HR-manager
Ouwehand

Onze speerpunten

  • Persoonlijk
  • Snel schakelen
  • Maatwerk oplossingen

Stel uw vraag aan ons team