Vragen? Bel ons 0172 - 760 100

Tanja de Mooij-Mahieu

Algemeen Directeur Trendel en Arboconsultant

Eind 2006 ben ik, letterlijk aan de keukentafel, begonnen. Ik had één contract, een bedrijf met één werknemer. Daarom ben ik zo trots op onze autonome groei in de afgelopen jaren. Ik ben begonnen als fysiotherapeut en arbeidsdeskundige, waarbij mijn interesse lag in preventie en ergonomie. Ik wilde kijken naar wat een bedrijf kan doen voor zijn werknemers. Hoe ga je met je personeel om, hoe regel je verzuim, wat doe je aan preventie en gezondheid

Met mijn Master degree in Arboconsultancy en ervaring om een bedrijf op te zetten vanuit mijn functie bij een verzekeraar, was ik er klaar voor zelf een bedrijf te starten. En het bevalt! Ik vind het enorm leuk om met een inspirerend team te werken. En dat is bij Trendel gewaarborgd. Rondom de groep vaste werknemers is een dichte schil van partners, het liefst ZZP-ers, die onze visie deelt en waarmee we in korte lijnen communiceren.
Sinds enkele jaren zijn wij ISO/Arbo gecertificeerd; een mooie kroon op Trendel! Om de kwaliteit en continuïteit nog beter te waarborgen ben ik er reuze trots op dat Sylvia Bossche in 2020 mede directeur van Trendel is geworden.

We werken vraag gestuurd, heel pragmatisch en zonder poeha. De kernwoorden van Trendel zijn samenwerking, ontwikkeling en flexibiliteit. Dat geeft enthousiaste klanten, en dat is ons doel.

Vrije tijd? Het is een drukke baan, dus mijn vrije tijd gaat naar mijn gezin. Onze zoon studeert inmiddels en onze dochter doet er alles aan om proftennisser te worden. Dat vergt natuurlijk ook heel veel tijd van ons.
En vakanties natuurlijk. Het liefst naar Amerika, waar ik als (bedrijfs) fysiotherapeut 6 jaar heb gewerkt en van de prachtige natuur ben gaan houden.


Terug naar het team

“Bouwen op én met elkaar….ook als het gaat om inzetbaarheid van onze medewerkers. Met de deskundigen bij Trendel werken we prettig samen om op een betrouwbare en persoonlijke manier invulling te geven aan onze re-integratietrajecten.”

Yvonne Schoneveld HR-manager
Ouwehand

Onze speerpunten

  • Persoonlijk
  • Snel schakelen
  • Maatwerk oplossingen

Stel uw vraag aan ons team