Vragen? Bel ons 0172 - 760 100

Wat is duurzame inzetbaarheid?

Wil jij alles uit je medewerkers halen en ervoor zorgen dat zij met veel plezier naar het werk gaan? Dit kan middels duurzame inzetbaarheid! Een beleid dat hierop gericht is zorgt voor meer werkplezier, minder ziekteverzuim en een hogere productiviteit! Maar wat is duurzame inzetbaarheid? Dat vertellen wij je graag!

Wat is duurzame inzetbaarheid en hoe kan jij als werkgever hierbij helpen?

Duurzame inzetbaarheid is de mate waarin medewerkers productief, gemotiveerd en gezond willen en kunnen blijven werken. Wanneer jij als werkgever een beleid dat hierop gericht is wilt voeren, vraagt dit een aantal dingen van je. Allereerst is het belangrijk dat er ruimte voor scholing wordt gegeven. Hierdoor kunnen jouw medewerkers zich voortdurend ontwikkelen op het gebied van nieuwe kennis en vaardigheden. Daarnaast gaat het duurzaam inzetten van jouw medewerkers vaak gepaard met een verzuimbeleid om ziekteverzuim terug te dringen. Op deze manier zullen jouw medewerkers zich gemakkelijk kunnen inzetten bij veranderende omstandigheden, hun toegevoegde waarde vergroten en uiteindelijk met meer plezier naar het werk gaan!

Duurzame inzetbaarheid

Trendel biedt een aanpak op maat

Bij Trendel staat maatwerk centraal. Hierbij hebben we een heel palet aan diensten beschikbaar om de werkomgeving in jouw bedrijf te verbeteren en jou en jouw medewerkers kennis te laten maken met duurzame inzetbaarheid. Wij bespreken eerst samen met jou wat jouw wensen en doelstellingen zijn. Aan de hand daarvan zullen wij een advies geven hoe jij duurzame inzetbaarheid het beste kan implementeren op de werkvloer. Tot slot kun je ook bij ons terecht voor andere diensten, waaronder een preventiebeleid op maat en het opstellen van een ziekteverzuimbeleid. Wij helpen te allen tijde op een manier die het beste bij jou en jouw bedrijf past!

Samen werken aan een gezonde werkomgeving?

Wil jij samen met Trendel aan de slag gaan om jouw medewerkers duurzaam in te zetten? Of wil jij hier meer over weten? Neem contact met ons op! Wij staan graag voor je klaar.

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

“Overgestapt naar Trendel voor de persoonlijke aandacht, het kleinschalige, de extra begeleiding waar nodig en de korte lijnen. Dit maken zij volledig waar!”

Marjolein van der Baan HR-Manager
Lok Installaties

Onze speerpunten

  • Persoonlijk
  • Snel schakelen
  • Maatwerk oplossingen

Stel uw vraag aan ons team