Vragen? Bel ons 0172 - 760 100

Wat te doen bij langdurig ziekteverzuim?

Bij Trendel krijgen we van werkgevers vaak de vraag: “Wat te doen bij langdurig ziekteverzuim?” Het is belangrijk om te beseffen dat verzuim bij bijna ieder bedrijf wel voorkomt. Om dit verzuim op een goede manier aan te pakken kunt u op de hulp van Trendel rekenen. Wij zijn gespecialiseerd in hoe om te gaan met langdurig (ziekte)verzuim van medewerkers. We vertellen je graag meer over de methodes die wij toepassen om langdurig verzuim in de eerste plaats te voorkomen en indien nodig op te lossen. Want voorkomen van langdurig ziekteverzuim is immers beter dan het genezen wanneer het al speelt. Lees snel verder hoe wij iets voor je bedrijf kunnen betekenen op het gebied van langdurig ziekteverzuim.

langdurig ziekteverzuim

Krijg persoonlijk aandacht met betrekking tot langdurig ziekteverzuim.

Wij bij Trendel weten als geen ander dat persoonlijke aandacht en ondersteuning altijd beter werkt dan geautomatiseerde IT-systemen. Daarom is er bij Trendel altijd een vast team met een eigen contactpersoon, de Adviseur Arbeid & Gezondheid. Wij zorgen er altijd voor dat alle teamleden jullie bedrijf door en door kennen, en daarnaast ook de situaties en mensen. Hierdoor werken wij altijd met een menselijke benadering waarbij we het zakelijke aspect niet uit het oog verliezen. Want hoe kunnen we ervoor zorgen dat de medewerkers gezond, vitaal en inzetbaar blijven? Wanneer de medewerker zich gezond voelt is hij veel productiever en verzuimd hij minder.

Meer informatie? Neem contact op!

Wil je meer informatie over wat te doen bij langdurig ziekteverzuim? Neem dan gerust contact met ons op! We kijken graag samen naar wat Trendel voor uw bedrijf kan betekenen. Samen zorgen we ervoor dat er minder verzuim plaatsvindt en creëren we goede arbeidsomstandigheden waardoor elke medewerker met een goed gevoel op de werkvloer staat!

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

“Overgestapt naar Trendel voor de persoonlijke aandacht, het kleinschalige, de extra begeleiding waar nodig en de korte lijnen. Dit maken zij volledig waar!”

Marjolein van der Baan HR-Manager
Lok Installaties

Onze speerpunten

  • Persoonlijk
  • Snel schakelen
  • Maatwerk oplossingen

Stel uw vraag aan ons team