Vragen? Bel ons 0172 - 760 100

Arbo-arts Den Haag

Heb je als werkgever een geregistreerde arts nodig voor bepaalde arbo-issues in Den Haag of omstreken? Of wil je als werkgever weten wat je moet doen bij ziekteverzuim van werknemers? Trendel Arbodienstverlening en Advies kan jou hierbij ondersteunen! Wij zijn dé arbodienstverlening in regio Den Haag die jou als werkgever voorziet van praktisch en passend advies. Bij ons staan drie punten centraal tijdens het adviseren van werkgevers: persoonlijk, snel schakelen en maatwerk oplossingen. Trendel staat voor jou klaar wanneer het aankomt op ziekteverzuim, verzuimpreventie en werkgeversadvies!

Samen verzuim verminderen

Je zult ons nooit horen zeggen dat je verzuim helemaal kan laten verdwijnen uit het bedrijf, echter zijn wij bij Trendel Arbodienstverlening en Advies wel van mening dat verzuim verminderd kan worden. Wij helpen je graag om verzuim binnen jouw bedrijf goed aan te pakken. Doordat elk bedrijf anders is, werken wij bij Trendel met maatwerk oplossingen. Heb je bij jouw arbo-issue in regio Den Haag coaching en ondersteuning nodig, of is het sturen van een gecertificeerde arts noodzakelijk? Samen met jou als werkgever zullen wij kijken naar wat mogelijk en wat wenselijk is in bepaalde situaties. Daarnaast ligt de keuze ook helemaal bij jou of je de voorkeur geeft aan alles in eigen hand houden of het verzuimmanagement geheel uitbesteden aan ons. Ook deze mogelijkheden bespreken wij graag persoonlijk.

Arbo-arts Den Haag

Waarom Trendel Arbodienstverlening en Advies?

Wij bij Trendel vinden deskundigheid en expertise twee vereisten om jou als werkgever te voorzien van een passend advies. Daarom worden al onze adviseurs altijd bijgeschoold waar nodig. Daarnaast werken wij met geregistreerde bedrijfsartsen, deze staan als medisch specialist in het Register van Sociaal Geneeskundigen.

Meer weten over arbo-issues in Den Haag en omstreken en de mogelijkheden van een arts?

Wil je meer informatie over de arbodienstverlening van Trendel? Of wil je advies wat Trendel voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem gerust contact met ons op! Je kunt ons ook bellen op 0172 – 760 100 of een e-mail sturen naar info@trendel.nl.

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

“Overgestapt naar Trendel voor de persoonlijke aandacht, het kleinschalige, de extra begeleiding waar nodig en de korte lijnen. Dit maken zij volledig waar!”

Marjolein van der Baan HR-Manager
Lok Installaties

Onze speerpunten

  • Persoonlijk
  • Snel schakelen
  • Maatwerk oplossingen

Stel uw vraag aan ons team