Vragen? Bel ons 0172 - 760 100

Arbo consultant

Hoe je als bedrijf een arbeidsomstandigheden- en verzuimbeleid opstelt, vertellen wij je graag. Trendel kan jou hierbij ook ondersteunen want samen werken we aan úw succes. Wij bieden u graag passende oplossingen zoals u dat wens, niet meer en niet minder. Trendel is een arbo consultant gevestigd in Alphen aan de Rijn. Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een landelijk werkende arbo adviseur. Of dat nu op het gebied van preventieverzuimmanagement, training of advies is, wij staan altijd voor jullie klaar!

Arbodienstverlening, een totaaloplossing

Als bedrijf heb je soms veel te verduren. Zo heeft ieder bedrijf met ziekteverzuim te kampen. Maar wanneer het bedrijf het goed aanpakt, zijn er tevreden medewerkers, is er minder verzuim en dus ook minder kosten. Daarom is het als bedrijf essentieel om ondersteuning te hebben van een arbo consultant. Je hebt een arbo consultant onder andere nodig bij:

Trendel biedt een totaaloplossing door middel van arbodienstverlening! Dit doen wij door ons onder andere te focussen op welke vragen en wensen er in een bedrijf zijn. Wij stemmen onze dienstverlening daar dan ook op af en hanteren zo altijd een persoonlijke aanpak. Dit doen wij door jullie bedrijf goed te leren kennen, waaronder de situatie en de medewerkers.

De taken die wij verrichten hangen af van de afspraken die worden gemaakt. Kortom Trendel biedt een totaaloplossing door middel van arbeidsdienstverlening!

Arbo consultant

Meer weten wat wij als arbo consultant voor jou kunnen betekenen?

Wil je meer informatie over onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op door het onderstaande contactformulier in te vullen. Je kunt ook direct een afspraak maken met een van onze specialisten.

 

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Tijdens de transparante kennismaking, onze wensen duidelijk kunnen maken en daarmee maakt Trendel op maat de samenwerkingsafspraken. Duidelijke communicatie en het advies wat je krijgt is in ons belang en niet altijd in Trendel’s belang en dat schept vertrouwen. De workshops die met regelmaat worden gegeven sluiten aan op onze behoefte. Tot nu toe zeer tevreden over de samenwerking.”

Maurice de Bruin Adjunct-directeur
Wed. J. de Bruyn & ZN. B.V.

Onze speerpunten

  • Persoonlijk
  • Snel schakelen
  • Maatwerk oplossingen

Stel uw vraag aan ons team