Vragen? Bel ons 0172 - 760 100

Arbodeskundige

Binnen een bedrijf neemt een arbodeskundige op verzoek van de werkgever de rol op zich om de arbeidsomstandigheden in stand te houden en waar nodig te verbeteren. Dit kan onder meer gedaan worden door begeleiding in verzuim, preventie en personeels- en gezondheidsmanagement te bieden, maar ook door deze volledig uit handen te nemen. De keuze hierin ligt geheel bij het bedrijf. Hoe dan ook streven wij ernaar om in samenwerking een gezonde werkomgeving te creëren waar betrokken en vitale medewerkers de norm zetten.

Wat doet een arbodeskundige?

De taken die een arbodeskundige verricht hangen af van de afspraken die u hiermee maakt. Over het algemeen wordt er een arbobeleid gevormd waarin protocollen zijn vastgelegd. Aan de hand hiervan verbetert de arbodeskundige de arbeidsomstandigheden. De inhoud hiervan kan erg verschillen, maar bestaat vooral uit de onderdelen die al eerder benoemd zijn. Meer informatie over verzuim, preventie en werkgeversadvies kun je op onze site vinden.

Waarom een arbodeskundige inschakelen?

Arbodeskundige

Het welzijn van jouw medewerkers gaat hand in hand met de productiviteit op de werkvloer. Het aantal medewerkers dat je in dienst heeft veranderd namelijk niet met verzuim. Dit betekent min of meer dat het personeel meer hooi op de vork krijgt vanwege het resterende werk, medewerkers thuis uitzieken en je met teruglopende resultaten zit. Het is dan ook in het belang van iedere partij om een fatsoenlijk arbobeleid te hebben. Daarnaast wordt je door Trendel geheel vrij gelaten in de manier waarop je het beleid wilt voeren. Samen richten we de uitvoering in en bepalen we het gewenste doel in combinatie met de stappen die naar succes leiden.

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Ben je geïnteresseerd in de diensten van Trendel? Graag verzoeken wij je dan om contact met ons op te nemen. Dit gaat eenvoudig door middel van het contactformulier waar je al jouw vragen kwijt kunt.

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

“Kenmerkend voor Trendel is de persoonlijke benadering, de korte communicatielijnen en het hebben van een vast aanspreekpunt. Daarnaast verdiepen zij zich in de gang van zaken van werkgever en werknemer. De rapportages zijn helder en geven een duidelijk beeld wat we kunnen verwachten.”

Joanne Lunding Personeelsmanager
Orona

Onze speerpunten

  • Persoonlijk
  • Snel schakelen
  • Maatwerk oplossingen

Stel uw vraag aan ons team