Vragen? Bel ons 0172 - 760 100

Arbodienst Rotterdam

Een arbobeleid kan het verschil maken in een bedrijfsomgeving. Beroepsziekten waaronder burn-outs komen namelijk vaak voor en kunnen er voor zorgen dat jouw werknemers thuis op de bank komen te zitten. Wanneer jouw bedrijf hiermee te maken heeft komt er altijd een gezamenlijk belang bij kijken. De productiviteit binnen jouw bedrijf daalt namelijk, maar ook jouw werknemer wilt liever weer aan de slag. Gelukkig kan Trendel Arbodienst te Rotterdam uitkomst bieden wanneer jij een gezonde werkomgeving wilt creëeren! Ook wanneer jouw werknemer de terugkeer wilt maken naar de werkvloer kunnen wij op individueel niveau hulp bieden.

Hoe werkt onze arbodienst in Rotterdam?

Arbodienst Rotterdam

De exacte inhoud van onze arbodienst in Rotterdam kunnen wij je pas tonen zodra we samen jouw wensen hebben besproken. Wij stellen namelijk een arbobeleid op maat op. Deze kan bestaan uit een verzuimbeleid, een re-integratiebeleid of alcohol- en drugsbeleid. Omdat voorkomen beter is dan genezen raden wij aan om gebruik te maken van het preventiebeleid. Daardoor kom je of van hoog ziekteverzuim af, of houd je juist het lage verzuim in stand. Onder andere een Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E), maar ook een Arboscan helpt bij het evalueren van de werkomgeving. Dit stelt ons in staat om hetgeen weg te nemen dat de productiviteit en gezondheid belemmert.

Waarom voor Trendel kiezen?

Met een alomvattend en flexibel dienstpakket kunnen wij de middelen die voor jouw bedrijf nodig zijn op elk moment toewijzen. Trendel beschikt namelijk over een groot personeelsbestand dat opgesplitst wordt in een klein team bestaande uit een eigen adviseur en bedrijfsarts. Dat zorgt ervoor dat het team met gemak te benaderen is. Dit is dan ook precies waar onze IT systemen op ingericht zijn, die jou helpen om blijvend succes te realiseren!

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Wil jij meer weten over onze arbodienst in Rotterdam? Neem dan contact op! Wij hebben inmiddels met meer dan 200 bedrijven een samenwerkingsverband op arbo gebied. Graag voegen wij jou hieraan toe!

Contactgegevens

Trendel B.V.
Lemelerberg 33
2402 ZN Alphen aan den Rijn

0172 – 760 100

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

“Kenmerkend voor Trendel is de persoonlijke benadering, de korte communicatielijnen en het hebben van een vast aanspreekpunt. Daarnaast verdiepen zij zich in de gang van zaken van werkgever en werknemer. De rapportages zijn helder en geven een duidelijk beeld wat we kunnen verwachten.”

Joanne Lunding Personeelsmanager
Orona

Onze speerpunten

  • Persoonlijk
  • Snel schakelen
  • Maatwerk oplossingen

Stel uw vraag aan ons team