Vragen? Bel ons 0172 - 760 100

Arbodienstverlening van Trendel

Als bedrijf ben je niet verplicht om te zijn aangesloten bij een Arbodienstverlening. Wel moet je ondersteuning hebben van een gecertificeerde Arbo deskundige. Trendel biedt met haar dienstverlening en consultancy een totaal oplossing voor bedrijven, werkgevers en werknemers. Wij geven adviezen over het verbeteren van arbeidsomstandigheden, zorgen voor een gerichte aanpak van ziekteverzuim en zorgvuldige begeleiding van zieke werknemers.

Wanneer kiest u voor een Arbodeskundige of Arbo Consultant?

Als bedrijf moet je je laten bijstaan door een Arbodeskundige. Trendel biedt hier haar eigen specialisten zoals een eigen bedrijfsarts en Arbo adviseur. Je hebt een Arbodeskundige nodig bij:

Het regelen van een Arbodienstverlening

Je bent vrij in de keuze of je gebruik maakt van een arbodienstverlening, zolang deze wel gecertifieerd is. Je kunt ook gebruik maken van maatwerk. Trendel biedt maatwerkoplossingen in Arbodienstverlening.

Past de Arbodienstverlening van Trendel bij jouw bedrijf?

Bij Trendel vinden wij het belangrijk dat we eerst samen onderzoeken of we wel bij elkaar ‘passen’. Komt onze visie overeen, hoe gaan we om met jouw medewerkers, zijn we flexibel en waarin gaan we elkaar aanvullen of juist niet? Leveren wij de dienstverlening die is gewenst en op de wijze die bij jouw bedrijf past? Hierbij enkele redenen om voor Trendel te kiezen. Wist je dat:

  • De kans op een UWV boete voor bij Trendel aangesloten werkgevers zeer klein is. Dat terwijl het UWV circa 40 a 50% van alle dossiers beboet;
  • Onze doorloop van klanten minder dan 1% is. Dus de klanten die komen, blijven ook;
  • Trendel echt maatwerk levert, van volledig eigen regie tot en met volledige ondersteuning;
  • Trendel niet stopt bij de wetgeving, maar samen met jou het probleem probeert op te lossen. Dus ook op personeelsmanagement -, juridisch- en zorggebied. Net zolang totdat de werknemer zich weer op werk kan richten;
  • Trendel ook na 2 jaar ziekte doorgaat voor met de begeleiding van jouw medewerker. Dus zo nodig de volle 12 jaar, zolang de werkgever dat wenst en financieel betrokken is.

Samen werken aan een gezonde werkomgeving?

Benieuwd naar wat Trendel voor jou kan betekenen in Arbodienstverlening, maatwerk of consultancy? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Je kunt ons ook bereiken via 0172 – 760 100 of info@trendel.nl. Wij kijken uit naar een persoonlijke kennismaking met jou!

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

“Overgestapt naar Trendel voor de persoonlijke aandacht, het kleinschalige, de extra begeleiding waar nodig en de korte lijnen. Dit maken zij volledig waar!”

Marjolein van der Baan HR-Manager
Lok Installaties

Onze speerpunten

  • Persoonlijk
  • Snel schakelen
  • Maatwerk oplossingen

Stel uw vraag aan ons team