Vragen? Bel ons 0172 - 760 100

Aan het werk na ziekte

Als werkgever ben je verantwoordelijk voor jouw bedrijf en voor de medewerkers. Wanneer een medewerker na een langdurige ziekte weer aan het werk gaat is het als werkgever belangrijk om dit proces zo goed mogelijk te laten verlopen en passend werk te vinden. Dit staat in de Wet Verbetering Poortwachter. Trendel kan jou hierbij ondersteunen door middel van werkgeversadvies!

Coaching en ondersteuning voor de werkgever

Wanneer een medewerker weer aan het werk gaat na ziekte komt hier veel bij kijken. Een re-integratietraject vergt dan ook veel begeleiding. Trendel biedt praktisch advies met aandacht voor de mensen en het zakelijke aspect. Terwijl jij het bedrijf en de re-integratie van jouw medewerkers leidt, coachen en ondersteunen wij jou. Daarnaast kunnen wij jou ook ondersteunen in het opstellen van een arbobeleid om in het vervolg ziekteverzuim te voorkomen.

Arbobeleid op maat

Aan het werk na ziekte

In het arbobeleid komt alles aan bod met betrekking tot arbeidsomstandigheden. Er worden onder andere duidelijke protocollen omschreven met betrekking tot verzuimpreventie, verzuimbegeleiding en het begeleiden van medewerkers die na ziekte weer aan het werk gaan. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om een deel van het arbobeleid uit te laten werken. Wij bieden namelijk altijd maatwerk, dus ook in het arbobeleid van jouw bedrijf. Tot slot kun je bij ons terecht voor een totaaloplossing door middel van arbodienstverlening! Dit doen wij door ons onder andere te focussen op welke vragen en wensen er in een bedrijf zijn.

Weer aan het werk na ziekte? Schakel Trendel in!

Duidelijk, kritisch en deskundig. Dat kun je van ons verwachten. Wil jij ook ondersteund worden bij het begeleiden van jouw medewerkers na ziekte? Neem gerust contact met ons op! We adviseren en ondersteunen werkgevers door heel Nederland en komen graag ook naar jou toe.

Contactgegevens

Trendel B.V.
Lemelerberg 33
2402 ZN Alphen aan den Rijn

0172 – 760 100

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

“Korte lijnen, directe communicatie is waar wij met Lansigt om bekend staan. Datzelfde verwachten we ook van onze partners. Met Trendel hebben we die gevonden. Objectiviteit, betrouwbaarheid en persoonlijk contact zijn elementen die wij erg op prijs stellen bij Trendel.”

Pieter van der Kwaak Directeur/Register Accountant
Lansigt Accountants

Onze speerpunten

  • Persoonlijk
  • Snel schakelen
  • Maatwerk oplossingen

Stel uw vraag aan ons team