Vragen? Bel ons 0172 - 760 100

Arbodienst Den Haag

Op zoek naar een arbodienst in Den Haag? Dan ben je bij Trendel aan het juiste adres. Dat voorkomen beter is dan genezen is natuurlijk algemeen bekend. Ook binnen het ziekteverzuim is dit van toepassing. Echter heeft ieder bedrijf met ziekteverzuim te kampen. Het is dan ook van essentieel belang om een goed arbeidsomstandigheden- ziekteverzuimbeleid door te voeren waarmee het ziekteverzuim wordt verminderd of zelfs voorkomen. Hoe je deze opstelt en uitvoert? Daar kan Trendel je bij ondersteunen. Wij zijn een arbodienst in de omgeving van Den Haag en of je nu op het gebied van preventie, verzuimmanagement, training of advies bij ons terecht wilt, wij staan altijd voor jou en je bedrijf klaar!

Offerte aanvragenBel mij terug

Trendel als arbodienst in Den Haag; wat kunnen we voor jou betekenen?

Als arbodienst in Den Haag ondersteunen wij bedrijven om blijvend succes te realiseren. Dit doen wij door allereerst samen de situatie binnen je bedrijf in kaart te brengen. Wat is het gewenste doel, welke stappen zijn hiervoor nodig en wat zijn jouw wensen? Wij maken eerst een verzuimanalyse en deze werken wij uit in een advies op maat voor uw bedrijf. Aan de hand daarvan zullen we een passend beleid opstellen om het ziekteverzuim in jouw bedrijf aan te pakken en zoveel mogelijk te voorkomen. Deze kan bestaan uit een verzuimbeleid met duidelijke rolomschrijvingen, een re-integratiebeleid of alcohol- en drugsbeleid. Naast het opstellen van een verzuimbeleid, kunnen we ook jouw strategische partner zijn. Terwijl jij het bedrijf leidt, coachen en ondersteunen wij jou middels werkgeversadvies op het gebied van arbeidsomstandigheden en vitaliteit.

Arbodienst Den Haag

Als arbodienst in de omgeving van Den Haag werken hebben wij een menselijke aanpak met een zakelijke blik

Wanneer je voor Trendel als arbodienst in de omgeving van Den Haag kiest, kies je voor een aanpak op maat. Wij hanteren altijd een menselijke aanpak met een zakelijke blik. Hoewel de huidige technologie een nuttig hulpmiddel is voor het opstellen en uitvoeren van een verzuimbeleid, vervangt het nooit de persoonlijke aanpak. We stellen dan ook een persoonlijk beleid op dat vooral past bij jouw bedrijf en meewerkt aan de gestelde doelen. Hierbij houden we te allen tijde de huidige wet- en regelgeving in gedachten. We werken met een vast team en een eigen contactpersoon, de Adviseur Arbeid & Gezondheid. Dit team kent jouw bedrijf, de situaties en de mensen.

Meer weten over onze arbodienst Den Haag? Neem contact op!

Wil jij meer weten over onze arbodienst of de mogelijkheden van een arbo arts in Den Haag bij Trendel? Neem dan gerust contact met ons op.

Bel 0172 – 760 100 of Bel mij terug

 

“Kenmerkend voor Trendel is de persoonlijke benadering, de korte communicatielijnen en het hebben van een vast aanspreekpunt. Daarnaast verdiepen zij zich in de gang van zaken van werkgever en werknemer. De rapportages zijn helder en geven een duidelijk beeld wat we kunnen verwachten.”

Joanne Lunding Personeelsmanager
Orona

Onze speerpunten

  • Persoonlijk
  • Snel schakelen
  • Maatwerk oplossingen

Stel uw vraag aan ons team