Vragen? Bel ons 0172 - 760 100

Hoe stel je als bedrijf een arbeidsomstandigheden- en verzuimbeleid op? Trendel is Arbodienst Leiden en kan jou ondersteunen bij het opstellen van dit beleid. Trendel is uniek door de persoonlijkheid, het snelle schakelen en het maatwerk. Onder andere staan we klaar voor je op het gebied van ziekteverzuim, verzuimpreventie en werkgeversadvies.

Wat kan je verwachten van een arbodienst?

Als bedrijf moet je met veel omstandigheden rekening houden. Zo kampt ieder bedrijf met ziekteverzuim. Dit wil je als werkgever natuurlijk liever voorkomen dan verhelpen. Daarom kan de hulp van een arbodeskundige goed van pas komen! Wanneer u op zoek bent naar arbodienst in Leiden staat Trendel graag voor u klaar. Wij staan voor maatwerk. Waarom? Omdat ieder bedrijf anders is. Wij realiseren samen met het bedrijf de ideale situatie voor de werkgever en werknemer. Er wordt gekeken naar het gewenste doel en de stappen die hiervoor nodig zijn. Vervolgens stellen wij, aan de hand van jouw wensen, een passend advies op. Aan de hand hiervan willen we graag het ziekteverzuim in jouw bedrijf aanpakken en verlagen.

Arbodienst Leiden

Trendel als dé beste partner

Buiten de omstandigheden binnen het bedrijf, is het ook belangrijk om te kijken naar de huidige wet- en regelgeving. Trendel is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ook worden onze adviseurs constant bijgeschoold waar nodig. Buiten de laatste ontwikkelingen is bij Trendel een menselijke blik zeer belangrijk. IT-systemen kunnen het opstellen van een verzuimbeleid dan wel makkelijker maken, maar het vervangt nooit onze persoonlijke aanpak. Daarom is er bij Trendel altijd een vast team met een eigen contactpersoon, de Adviseur Arbeid & Gezondheid. Dit team kent jullie bedrijf, de situaties en mensen. Tot slot werken wij met geregistreerde bedrijfsartsen, deze staan als medisch specialist in het Register van Sociaal Geneeskundigen.

Wilt u meer informatie over arbodienst Leiden? Neem dan snel contact op!

Wil je meer weten over arbodienst Leiden? Of wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Wil jij meer informatie over onze werkwijze of de mogelijkheden van een arbo arts bij Trendel? Neem contact met ons op! Wij werken graag samen met jou naar een gezonde werkomgeving.

Contactgegevens

Trendel B.V.
Lemelerberg 33
2402 ZN Alphen aan den Rijn

0172 – 760 100

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

“Tijdens de transparante kennismaking, onze wensen duidelijk kunnen maken en daarmee maakt Trendel op maat de samenwerkingsafspraken. Duidelijke communicatie en het advies wat je krijgt is in ons belang en niet altijd in Trendel’s belang en dat schept vertrouwen. De workshops die met regelmaat worden gegeven sluiten aan op onze behoefte. Tot nu toe zeer tevreden over de samenwerking.”

Maurice de Bruin Adjunct-directeur
Wed. J. de Bruyn & ZN. B.V.

Onze speerpunten

  • Persoonlijk
  • Snel schakelen
  • Maatwerk oplossingen

Stel uw vraag aan ons team