Vragen? Bel ons 0172 - 760 100

Arbodienst Zoetermeer

Ben je op zoek naar een arbodienst in Zoetermeer of omgeving? Bij Trendel onderscheiden we onszelf door onze persoonlijke aanpak, het snelle schakelen en het maatwerk. Samen met de werkgever realiseren we de optimale situatie voor zowel de werkgever als de werknemer. We kijken naar het gewenste doel en de stappen die genomen moeten worden. Dit kan alleen als we goed luisteren naar jullie wensen en behoeftes. Daarna stellen we een passend advies op over het verbeteren van de arbeidsomstandigheden, zodat we uiteindelijk werken aan het ziekteverzuim verlagen. Uiteraard bieden we een zorgvuldige begeleiding van zieke werknemers.

Offerte aanvragenBel mij terug

arbodienstverlening zoetermeer

Wat je kunt verwachten van Trendel in Zoetermeer?

Trendel heeft als gecertificeerde arbodienst een team van specialisten klaar staan om bedrijven in Zoetermeer te ondersteunen bij alle Arbo, preventie en verzuim aangelegenheden. Wij werken graag met werkgevers die het belangrijk vinden dat hun personeel gezond, veilig en en met plezier naar hun werk blijft gaan.

Aan het werk na ziekte

Bedrijven krijgen nogal wat wet- en regelgeving over zich heen als het om Arbeidsomstandigheden en verzuim gaat. Trendel staat klaar om bedrijven in Zoetermeer hierin te ondersteunen.

Bij Trendel hoeft de werkgever geen pakket te kiezen. We gaan samen bepalen welke aanpak bij jullie het beste past en welke het beste werkt. Zo kan de werkgever veel zelf uitvoeren met behulp van ons IT systeem, dat wij zeer klantgericht hebben ingericht met formats en tips gedurende het hele Wet verbetering Poortwachter proces.

Daarnaast staat je vaste adviseur, arbeidsdeskundige en bedrijfsarts altijd klaar voor ondersteuning.

Natuurlijk wil je als als werkgever nog liever het ziekteverzuim voorkomen! Preventie is behalve een (wettelijke) vereiste ook noodzaak voor een bedrijf om beter te presteren, personeel te behouden en aantrekkelijk te zijn als werkgever. Wat is de wens, wat hebben jullie nodig en waarmee kunnen zijn (of anderen) jullie bij ondersteunen. Omdat wij in de buurt van Zoetermeer zitten, zijn we zo bij jullie of jullie bij ons, om om de tafel te zitten om dit soort onderwerpen te bespreken. Hierbij kan je denken aan:

Past Trendel arbodienst bij jouw bedrijf in Zoetermeer?

Onze aanpak kenmerkt zich door persoonlijke aandacht, pragmatisch en klantvriendelijkheid. Wij vinden het dan ook belangrijk dat we eerst samen onderzoeken of we een “match” zijn. Komt onze visie overeen en hoe gaan we om met jouw medewerkers? Zijn we flexibel en waar gaan we elkaar aanvullen of juist niet? Het zijn allemaal vragen die de revu zullen passeren.

Bij Trendel werk je samen met een vast team, een vaste adviseur Arbeid en Gezondheid en een back-up adviseur. Deze adviseur bewaakt alle acties en stakeholders, regisseert én adviseert inhoudelijk. Spreekuren van bedrijfsartsen kunnen in het bedrijf zelf, virtueel of op diverse locaties in Nederland gevoerd worden en bij natuurlijk in Alphen aan den Rijn.

Van ons kun je persoonlijke begeleiding van- en vertegenwoordiging bij een WIA-keuring voor werknemer en werkgever verwachten. Kortom, Trendel als arbodienst in de buurt van Zoetermeer betekent maatwerkoplossingen, omdat wij van mening zijn dat ieder bedrijf anders is en dus ieder bedrijf een passend beleid nodig heeft.

Meer informatie over onze arbodienstverlening in de omgeving Zoetermeer?

Wil je meer weten over onze arbodienstverlening in Zoetermeer en wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen om het ziekteverzuim aan te pakken? Neem dan gerust contact met ons op zodat we je meer kunnen vertellen over onze arbodienstverlening en de mogelijkheden van een arbo arts bij Trendel. We werken graag samen met jou naar een gezonde werkomgeving! Klik op de button of vul het formulier in.

Offerte aanvragenBel mij terug

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Korte lijnen, directe communicatie is waar wij met Lansigt om bekend staan. Datzelfde verwachten we ook van onze partners. Met Trendel hebben we die gevonden. Objectiviteit, betrouwbaarheid en persoonlijk contact zijn elementen die wij erg op prijs stellen bij Trendel.”

Pieter van der Kwaak Directeur/Register Accountant
Lansigt Accountants

Onze speerpunten

  • Persoonlijk
  • Snel schakelen
  • Maatwerk oplossingen

Stel uw vraag aan ons team