Vragen? Bel ons 0172 - 760 100

Duurzame inzetbaarheid

Gaan jouw medewerkers met plezier naar het werk en zijn ze ook nog eens productief? Als het aan ons ligt wel! Gemotiveerde medewerkers verzuimen namelijk minder en blijven langer werken. Maar hoe zorg je hiervoor als werkgever? Een manier om jouw medewerkers fluitend aan het werk te laten gaan is duurzame inzetbaarheid! Graag vertellen we je hier meer over.

Wat is duurzame inzetbaarheid?

Dit is de mate waarin medewerkers productief, gemotiveerd en gezond willen en kunnen blijven werken. Jij als werkgever kan hierbij helpen! Beleid dat is gericht op duurzame inzetbaarheid vraagt namelijk om ruimte voor scholing, de voortdurende ontwikkelingen van nieuwe kennis en vaardigheden, een gezonde werksfeer en werkomgeving, en het terugdringen van ziekteverzuim. Op deze manier zullen jouw medewerkers zich gemakkelijk kunnen inzetten bij veranderende omstandigheden, hun toegevoegde waarde vergroten en uiteindelijk met meer plezier naar het werk gaan!

Duurzame inzetbaarheid

Wat kan Trendel voor jou betekenen?

Als werkgever komt er tijdens het proces van het duurzaam inzetten van jouw medewerkers veel kijken. Daarom kan Trendel jou hierbij ondersteunen! Allereerst kunnen we ondersteuning bieden bij het opstellen van een verzuimbeleid. Dit is een eerste stap naar duurzame inzetbaarheid. Daarnaast kunnen we samen met jou een plan van aanpak maken waarin wordt beschreven welke stappen er gemaakt moeten worden om jouw medewerkers duurzaam in te zetten.

Een aanpak dat past bij jouw bedrijf

Ieder bedrijf is anders en daarom is een aanpak op maat volgens ons niet meer dan logisch. Tijdens het proces kijken we dus naar de situatie binnen jouw bedrijf. Daarnaast is Trendel op de hoogte van de huidige ontwikkelingen betreft het ziekteverzuimmanagement. Op deze manier zorgen wij ervoor dat er een beleid ontstaat dat juist is volgens wet- en regelgeving en conform de AVG-richtlijnen, maar vooral past bij jouw bedrijf.

Samen werken aan duurzame inzetbaarheid?

Wil jij samen met ons voor duurzame inzetbaarheid binnen jouw bedrijf zorgen? Neem contact met ons op door middel van contactformulier. Wij staan graag voor je klaar!

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

“Kenmerkend voor Trendel is de persoonlijke benadering, de korte communicatielijnen en het hebben van een vast aanspreekpunt. Daarnaast verdiepen zij zich in de gang van zaken van werkgever en werknemer. De rapportages zijn helder en geven een duidelijk beeld wat we kunnen verwachten.”

Joanne Lunding Personeelsmanager
Orona

Onze speerpunten

  • Persoonlijk
  • Snel schakelen
  • Maatwerk oplossingen

Stel uw vraag aan ons team