Vragen? Bel ons 0172 - 760 100

Re-integratiebureau

Als werkgever ben je verantwoordelijk voor jouw bedrijf en voor de medewerkers van jouw bedrijf. Niet alleen wanneer jouw medewerkers op de werkvloer aanwezig zijn, maar ook wanneer ze met ziekteverzuim kampen of tijdens het re-integratietraject ben jij als werkgever verplicht dit proces te begeleiden. Re-integratiebureau Trendel ondersteunt jou hierbij. Maak kennis met ons!

Een re-integratie traject bij re-integratiebureau Trendel

Behalve het UWV en de medewerker ben je als werkgever ook nauw betrokken bij een re-integratie traject. Vanuit de regelgeving welke voortvloeit uit de Wet Verbetering Poortwachter hebben werkgevers namelijk onder meer de plicht om het loon door te betalen gedurende periode van arbeidsongeschiktheid en moet ze tevens begeleiding bieden bij het vinden van een nieuwe baan. Re-integratiebureau Trendel ondersteunt werkgevers tijdens dit proces.

Re-integratiebureau

Advies op maat

Ieder bedrijf is anders en dus hanteren wij bij ieder bedrijf ook een andere aanpak. We bekijken dan ook eerst de huidige situatie en het huidige beleid binnen jouw bedrijf. Vervolgens bieden we praktisch advies met aandacht voor de medewerkers en het zakelijke aspect. Terwijl jij het re-integratietraject van jouw medewerker begeleidt, ondersteunen we jou. Noem het maatwerk, wij vinden het vanzelfsprekend. Jouw persoonlijke wensen en doelen staan namelijk altijd voorop.

Verzuimpreventie

Re-integratiebureau Trendel ondersteunt jou als werkgever niet alleen tijdens het re-integratietraject van jouw medewerkers, maar ook bij het voorkomen van toekomstig ziekteverzuim. Zo adviseren en ondersteunen wij jou onder andere tijdens het ontwikkelen van een preventiebeleid. Met een goed preventiebeleid werk je als bedrijf aan een gezonde werkomgeving. Aan een bedrijf waar het ziekteverzuim afneemt doordat er gekeken wordt naar wat gedaan kan worden aan de arbeidsomstandigheden, aan het personeelsbeleid en aan de werksfeer. Aan alle facetten dus waardoor de medewerkers met plezier aan het werk zijn!

Meer informatie over ons re-integratiebureau?

Wij zijn er om jou als werkgever te ondersteunen tijdens het re-integratietraject van jouw medewerker(s). Wil je meer weten of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Contactgegevens

Trendel B.V.
Lemelerberg 33
2402 ZN Alphen aan den Rijn

0172 – 760 100

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

“Tijdens de transparante kennismaking, onze wensen duidelijk kunnen maken en daarmee maakt Trendel op maat de samenwerkingsafspraken. Duidelijke communicatie en het advies wat je krijgt is in ons belang en niet altijd in Trendel’s belang en dat schept vertrouwen. De workshops die met regelmaat worden gegeven sluiten aan op onze behoefte. Tot nu toe zeer tevreden over de samenwerking.”

Maurice de Bruin Adjunct-directeur
Wed. J. de Bruyn & ZN. B.V.

Onze speerpunten

  • Persoonlijk
  • Snel schakelen
  • Maatwerk oplossingen

Stel uw vraag aan ons team