Vragen? Bel ons 0172 - 760 100

Arbodienst Gouda

Ben je op zoek naar een gecertificeerde arbodienst in Gouda of omgeving? Zoek niet verder want bij Trendel ben je aan het juiste adres voor jouw arbodienstverlening. Wij realiseren ons dat elke werkgever te maken heeft met ziekteverzuim en dat hier geen eenduidige oplossing voor is. Bij Trendel luisteren we goed naar jullie wensen en behoeftes. Wij ondersteunen jullie met de uitvoer van de Wet verbetering Poortwachter, precies zoals past bij jullie. Zo werken we optimaal samen om het verzuim zo laag mogelijk te houden. Daarnaast zorgen wij met onze persoonlijke en pragmatische aanpak voor een goed doordacht ziekteverzuimbeleid met als uiteindelijke doel het ziekteverzuim te voorkomen of in ieder geval te verminderen.

Offerte aanvragenBel mij terug

Trendel als arbodienst in de regio Gouda kan je helpen met al je vraagstukken en ondersteuning wat betreft de arbeidsomstandigheden. Natuurlijk wil je als werkgever nog liever het ziekteverzuim voorkomen!

arbodienstverlening Gouda

Wat Trendel voor jou kan betekenen als gecertificeerde arbodienst in de regio Gouda

Trendel is een gecertificeerde arbodienst in de regio Gouda en ondersteunt bedrijven met alle zaken die horen bij Arbo, preventie en verzuim. Wij maken ons hard voor een gezonde bedrijfsvoering met gelukkig personeel. We streven daarnaar door middel van persoonlijke aandacht, snel schakelen en het leveren van maatwerk. Onze gecertificeerde specialisten staan klaar om samen met jou te werken aan een gezonde werkomgeving.

Bij Trendel werken wij niet met vooraf gemaakte pakketten. Wij leveren te allen tijde maatwerk en bepalen altijd samen met jou waar de behoeftes liggen en hoe deze het best aan te vliegen zijn.

Overigens hebben wij ons IT systeem zo ontwikkeld dat werkgevers optimaal ondersteunt met door ons ingerichte formats en tips.

Zo loop je gemakkelijk door het hele Wet verbetering Poortwachter proces heen en zijn de dossiers altijd helemaal up to date.

Daarbij word je gekoppeld aan een vaste adviseur, arbeidsdeskundige en bedrijfsarts die altijd bereikbaar zijn voor eventuele vragen. Wij begrijpen namelijk erg goed dat het lastig is om het overzicht te bewaren over aangelegenheden als verzuimbeleid, arbeidsomstandigheden en de wet- en regelgeving die hierbij komt kijken. Met Trendel sta je er niet alleen voor.

Vanzelfsprekend ligt onze prioriteit bij jou als werkgever en bij het voorkomen van ziekteverzuim. Dit is niet alleen een (wettelijke) vereiste, het is ook noodzaak voor een bedrijf om succesvol te presteren, personeel te behouden en aantrekkelijk te zijn voor nieuwe medewerkers. Dus preventie en duurzame inzetbaarheid staan hoog bij ons in het vaandel. Wij houden altijd rekening met jou als werkgever, maar natuurlijk ook met jullie medewerkers.

Trendel voorziet jou – buiten de ondersteuning bij verzuim – van beleid en ondersteuning bij onder andere de volgende onderwerpen:

arbo Gouda

Sluit Trendel arbo Gouda aan bij jouw wensen?

Trendel arbo Gouda biedt met zijn gecertificeerde arbodeskundigen maatwerkoplossingen aan voor jouw bedrijf. Wij hebben alle kennis in huis en ondersteunen je dan ook graag bij het volbrengen van een gezonde bedrijfsvoering. Verder is het natuurlijk van belang dat jouw bedrijfsvoering en wensen aansluiten bij wat wij als Trendel bieden. Delen wij dezelfde visie over hoe je een bedrijf runt en wat de juiste manier van omgaan is met je medewerkers? Dan kunnen we veel voor elkaar betekenen!

Elk bedrijf, inclusief de medewerkers, is anders en hier hoort dan ook een gepersonaliseerd beleid bij. Met korte communicatielijnen en een vast aanspreekpunt zorgen wij ervoor dat je altijd wordt voorzien van de juiste adviezen en ondersteuning. De service van jouw contactpersoon, de Adviseur Arbeid en Gezondheid, wordt altijd aangevuld met die van geregistreerde bedrijfsartsen. Zo staan wij op personeelsmanagement-, juridisch- en zorggebied altijd voor je klaar.

Samen met Trendel arbodienst in de regio Gouda werken aan een gezonde werkomgeving?

Wil jij samen met Trendel arbodienst in de regio Gouda werken aan een gezonde werkomgeving? Super, dan komen wij graag in contact! Voor al je vragen omtrent de werkwijze van onze arbodienstverlening in Gouda of wanneer je meer wilt weten of wij aansluiten bij je wensen, kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. We vertellen je graag alles over onze arbodienstverlening en hoe we jou met gepersonaliseerd maatwerk kunnen ondersteunen. We kijken uit naar een persoonlijke ontmoeting en streven graag samen naar een gezonde werkomgeving.

Bel mij terug

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Tijdens de transparante kennismaking, onze wensen duidelijk kunnen maken en daarmee maakt Trendel op maat de samenwerkingsafspraken. Duidelijke communicatie en het advies wat je krijgt is in ons belang en niet altijd in Trendel’s belang en dat schept vertrouwen. De workshops die met regelmaat worden gegeven sluiten aan op onze behoefte. Tot nu toe zeer tevreden over de samenwerking.”

Maurice de Bruin Adjunct-directeur
Wed. J. de Bruyn & ZN. B.V.

Onze speerpunten

  • Persoonlijk
  • Snel schakelen
  • Maatwerk oplossingen

Stel uw vraag aan ons team