Vragen? Bel ons 0172 - 760 100

Bedrijfsarts Den Haag

Wil jij als werkgever weten wat je moet doen wanneer jouw medewerkers langdurig ziek zijn? Of wil je ziekteverzuim voorkomen middels een preventiebeleid? Dan ben je bij Trendel aan het juiste adres! Wij zijn een bedrijfsarts in de buurt van Den Haag en kunnen jou ondersteunen op het gebied van verzuim, preventie en werkgeversadvies. Graag lichten wij je toe wat je van een bedrijfsarts kunt verwachten!

Verzuim aanpakken met Trendel als bedrijfsarts in de buurt van Den Haag

Bij het aanpakken van ziekteverzuim gaan wij verder dan een standaardprocedure om het verzuimpercentage te verlagen. Elk bedrijf is namelijk anders en daarom verschilt het ziekteverzuim ook per bedrijf. Om een beleid te voeren dat precies bij de situatie van jouw bedrijf past, kijken we eerst samen naar achtergronden, de mogelijkheden en de wensen. Willen jullie het verzuimmanagement volledig uitbesteden aan ons? Geen probleem! Of kunnen jullie veel zelf, maar willen jullie wel terug kunnen vallen op een adviseur? Ook dat kan. De manier waarop wij verzuim aanpakken binnen jouw bedrijf hangt volledig van jouw wensen af. Noem het maatwerk, wij vinden het gewoon de beste manier.

Bedrijfsarts in Den Haag

Preventiebeleid

Ook al staan wij graag voor je klaar om ziekteverzuim binnen je bedrijf aan te pakken, is voorkomen altijd beter dan genezen. Om ervoor te zorgen dat het verzuim binnen jouw bedrijf laag blijft, kun je dan ook voor een preventiebeleid op maat bij ons terecht. Een goed preventiebeleid werkt aan een gezonde werkomgeving. Dit beleid gaat over arbeidsomstandigheden, de veiligheid, gezondheid en welzijn van medewerkers, het verzuim en duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Ook hierbij hanteren wij een persoonlijke aanpak, omdat de oplossingen om ziekteverzuim te voorkomen voor elk bedrijf verschillend zijn.

Meer informatie over een bedrijfsarts in de buurt van Den Haag?

Heb je nog vragen over wat wij als bedrijfsarts in de buurt van Den Haag voor jou kunnen betekenen? Of wil je direct een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!  

Contactgegevens

Trendel B.V.
Lemelerberg 33
2402 ZN Alphen aan den Rijn

0172 – 760 100

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

“Kenmerkend voor Trendel is de persoonlijke benadering, de korte communicatielijnen en het hebben van een vast aanspreekpunt. Daarnaast verdiepen zij zich in de gang van zaken van werkgever en werknemer. De rapportages zijn helder en geven een duidelijk beeld wat we kunnen verwachten.”

Joanne Lunding Personeelsmanager
Orona

Onze speerpunten

  • Persoonlijk
  • Snel schakelen
  • Maatwerk oplossingen

Stel uw vraag aan ons team