Vragen? Bel ons 0172 - 760 100

Bedrijfsarts in Rotterdam

Heeft jouw bedrijf met ziekteverzuim te kampen? Je bent niet de enige! Ziekteverzuim is namelijk in elk bedrijf aanwezig. Als arbodienst in de omgeving van Rotterdam kan Trendel een belangrijke rol spelen bij de begeleiding tijdens ziekteverzuim. Onze bedrijfsarts houdt ook spreekuren in Rotterdam Centrum. Bovendien kunnen we je ook ondersteunen om ziekteverzuim in de toekomst te voorkomen. Gaan we samen aan de slag?

Offerte aanvragenBel mij terug

Samen verzuim aanpakken

Wanneer je ervoor kiest om samen met Trendel het ziekteverzuim in jouw bedrijf aan te pakken gaan we niet uit van het percentage ziekteverzuim verlagen, maar liever van het percentage aanwezigheid verhogen. Dit doen we op jouw manier. Wil jij alles in huis regelen, maar wel kunnen terugvallen op een bedrijfsarts? Dan staan wij klaar. Wil jij het verzuimmanagement volledig uitbesteden? Ook dat is geen probleem! Wij werken altijd met maatwerk oplossingen om aan jouw wensen te voldoen.

Een ziekteverzuimbeleid opstellen

Om ziekteverzuim in de toekomst te verminderen is het belangrijk om een goed preventiebeleid te voeren. Een preventiebeleid is een beleid dat moet voorkomen dat werknemers arbeidsongeschikt raken. Ook dit beleid kunnen wij op maat voor je bedrijf ontwikkelen. We hebben hierbij een heel palet aan diensten beschikbaar om de werkomgeving in het bedrijf te verbeteren of verder te optimaliseren. Met deze diensten zorgen we ervoor dat het beleid past bij jouw vraag en de cultuur in jouw bedrijf.

Bedrijfsarts in Rotterdam

Waarom Trendel als bedrijfsarts in Rotterdam?

Deskundigheid en expertise staan bij ons centraal. Dit zijn voor ons twee vereisten om jou als werkgever te voorzien van een passend advies. Onze adviseurs worden dan ook altijd bijgeschoold waar nodig, zodat zij op de hoogte zijn van de wet- en regelgeving en de laatste ontwikkelingen binnen het ziekteverzuimmanagement. Bovendien werken wij met geregistreerde bedrijfsartsen en arbo artsen.

Meer weten over wat wij als bedrijfsarts in Rotterdam voor jou kunnen betekenen?

Wil je meer informatie over onze dienstverlening? Of wil je direct een afspraak maken met een van onze specialisten? Neem gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier!

 

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Bouwen op én met elkaar….ook als het gaat om inzetbaarheid van onze medewerkers. Met de deskundigen bij Trendel werken we prettig samen om op een betrouwbare en persoonlijke manier invulling te geven aan onze re-integratietrajecten.”

Yvonne Schoneveld HR-manager
Ouwehand

Onze speerpunten

  • Persoonlijk
  • Snel schakelen
  • Maatwerk oplossingen

Stel uw vraag aan ons team