Vragen? Bel ons 0172 - 760 100

Langdurig ziekteverzuim

Ziekteverzuim komt helaas in elk bedrijf voor, echter het is mogelijk en belangrijk om langdurig ziekteverzuim te voorkomen en te verminderen. Trendel Arbodienst en Advies helpt jouw bedrijf hier graag mee! Wij adviseren jou als werkgever en bieden een preventiebeleid op maat. Bij Trendel weten wij als geen ander dat elk bedrijf een andere werkwijze heeft, daarom zullen wij altijd in overleg een passend beleid bedenken. Samen werken wij aan een gezonde werkomgeving om langdurig ziekteverzuim te beperken!

Plan van aanpak ziekteverzuim

Verzuimbeleid op maat

Heb je als werkgever de voorkeur om het gehele beleid zelf vanuit huis te regelen, maar wel behoefte aan een adviseur? Of vind je het toch te tijdrovend en besteed je het liever geheel uit? Wij staan in elke situatie voor je klaar! Samen zullen we kijken naar wat mogelijk en wenselijk is. Daarnaast werken wij altijd met een persoonlijke aanpak, dit houdt in dat er bij Trendel altijd wordt gewerkt met een vast team. Dit team heeft een eigen contactpersoon, de Adviseur Arbeid & Gezondheid. Wij zorgen ervoor dat het gehele team jullie bedrijf, de situaties en mensen kent, waardoor we jou als werkgever altijd met het beste persoonlijke advies kunnen helpen. We spreken van een menselijke benadering waarbij we het zakelijke aspect niet uit het oog verliezen.

Praktische oplossingen en ondersteuning

Bij Trendel werken we met praktische oplossingen en ondersteuning zodat we samen kunnen werken aan een betere en productievere inzetbaarheid van jouw personeel. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan:

Samen langdurig ziekteverzuim beperken?

Wil je samen met Trendel werken aan een gezondere werkomgeving en het langdurig ziekteverzuim beperken? Neem gerust contact met ons op en we bespreken samen alle mogelijkheden! Je kunt ons ook bellen op 0172 – 760 100 of een e-mail sturen naar info@trendel.nl.

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

“Overgestapt naar Trendel voor de persoonlijke aandacht, het kleinschalige, de extra begeleiding waar nodig en de korte lijnen. Dit maken zij volledig waar!”

Marjolein van der Baan HR-Manager
Lok Installaties

Onze speerpunten

  • Persoonlijk
  • Snel schakelen
  • Maatwerk oplossingen

Stel uw vraag aan ons team