Vragen? Bel ons 0172 - 760 100

Re-integratiebureau in Rotterdam

Als werknemer ben jij verantwoordelijk voor jouw medewerkers. Niet alleen op de werkvloer, maar ook wanneer je bedrijf met ziekteverzuim kampt heb jij als werkgever veel verplichtingen. Na langdurig verzuim is het namelijk belangrijk om jouw medewerkers zo goed mogelijk te begeleiden tijdens het re-integratie traject. Re-integratiebureau Trendel in de buurt van Rotterdam ondersteunt jou hierbij. Graag vertellen we je hier meer over!

Welke verplichtingen heb jij als werkgever?

Volgens de Wet Verbetering Poortwachter heb jij als werkgever een aantal verplichtingen tijdens de re-integratie van je medewerkers. Zo moet jij er alles aan doen om te zorgen dat je medewerkers weer aan het werk gaan. Wanneer zij bijvoorbeeld hun eigen functie niet meer kunnen uitoefenen ben jij verplicht om andere werkzaamheden voor te stellen. Kan jij niks bieden binnen jouw bedrijf? Dan krijg je te maken met een re-integratie 2e spoor. Hierbij zoek jij samen met jouw medewerkers naar ander werk bij een andere werkgever.

Een re-integratie traject bij re-integratiebureau Trendel in Rotterdam

Wij begrijpen dat jij wellicht niet op de hoogte bent van alles omtrent een re-integratie traject. Daarom kan Trendel jou ondersteunen als re-integratiebureau in de buurt van Rotterdam! Wij garanderen een advies op maat, omdat ieder bedrijf anders is en een aanpak gericht op je bedrijf dan ook essentieel is. Dit doen we door eerst de huidige situatie en het huidige beleid binnen jouw bedrijf te bekijken. Vervolgens bieden we praktisch advies met aandacht voor je medewerkers en het zakelijke aspect. Tot slot kunnen we je ondersteunen met werkgeversadvies tijdens het re-integratie traject.

Re-integratiebureau in Rotterdam

Preventie van ziekteverzuim

Ondanks dat wij je graag begeleiden tijdens het re-integratie traject, wil jij natuurlijk het liefst ziekteverzuim voorkomen. Wij kunnen jou dan ook ondersteunen bij verzuimpreventie voor in de toekomst. Zo adviseren wij je onder andere tijdens het ontwikkelen van een preventiebeleid.

Meer informatie over ons re-integratiebureau in de buurt van Rotterdam?

Heb je nog vragen over een re-integratie traject bij Trendel? Of wil je direct een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op!

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

“Overgestapt naar Trendel voor de persoonlijke aandacht, het kleinschalige, de extra begeleiding waar nodig en de korte lijnen. Dit maken zij volledig waar!”

Marjolein van der Baan HR-Manager
Lok Installaties

Onze speerpunten

  • Persoonlijk
  • Snel schakelen
  • Maatwerk oplossingen

Stel uw vraag aan ons team