Vragen? Bel ons 0172 - 760 100

Verzuimcoach

Verzuim is overal aanwezig, elk bedrijf heeft met ziekteverzuim te kampen. Ziekteverzuim aanpakken is daarom erg belangrijk. Met behulp van preventie en werkgeversadvies ondersteunt Trendel als verzuimcoach met het aanpakken van ziekteverzuim in jouw bedrijf. Graag laten we je kennis maken met Trendel!

Verzuimcoach Trendel

Het uitvoeren van een ziekteverzuimbeleid is per bedrijf verschillend. In een verzuimbeleid staat hoe jouw bedrijf omgaat met verzuim. Hierin staat onder andere beschreven welke stappen er gevolgd moeten worden bij een ziekmelding en wat de rechten en plichten van werkgever en werknemer zijn.

Wij bieden als verzuimcoach dan ook een aanpak op maat waarbij persoonlijk advies altijd voorop staat. Zo kunnen wij jou als werkgever niet alleen ondersteunen tijdens een periode van ziekteverzuim, maar ook tijdens het re-integratietraject van jouw medewerkers. Wil jij zoveel mogelijk zelf regelen maar wel kunnen terugvallen op een verzuimcoach? Ook dat kan! Het gaat er uiteindelijk om dat we jullie doelen realiseren en hoe we dat doen, dat bespreken we samen.

Verzuimcoach

Waar je bij Trendel op kunt rekenen

Onze verzuimcoaches streven ernaar met praktische oplossingen te komen en bieden jou persoonlijke ondersteuning bij het helpen oplossen van problemen tijdens een verzuimproces. Zo werken we samen aan een betere en productievere inzetbaarheid van het personeel en het voorkomen en verlagen van ziekteverzuim. Je kunt daarnaast onder meer op het volgende rekenen:

 • Hoge inhoudelijke kwaliteit deskundigen binnen Trendel;
 • Één vast team met uw vast adviseur en een back-up adviseur die u kent voor continuïteit, snelheid en kennis, die alle acties en stakeholders bewaakt, regisseert en inhoudelijk adviseert;
 • Snel schakelen en snelle, pragmatische acties en rapportages;
 • Re-integratiebegeleiding tweede spoor;
 • Persoonlijke begeleiding van en vertegenwoordiging bij een WIA-keuring voor werknemer en werkgever;
 • Spreekuren van bedrijfsartsen, in het bedrijf zelf of op diverse locaties in Nederland;
 • Flexibele instelling, de dienstverlening kan bijvoorbeeld constant worden aangepast aan de veranderende behoeftes;
 • Flexibiliteit en kwaliteit in samenwerkingspartners van Trendel – mogelijkheid om samen een eigen netwerk op te bouwen.

Samen werken aan een gezonde werkomgeving?

Wil jij samen met een verzuimcoach het ziekteverzuim binnen jouw bedrijf aanpakken? Neem dan contact met ons op en we bespreken graag samen alle mogelijkheden!

Contactgegevens

Trendel B.V.
Lemelerberg 33
2402 ZN Alphen aan den Rijn

0172 – 760 100

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

“Tijdens de transparante kennismaking, onze wensen duidelijk kunnen maken en daarmee maakt Trendel op maat de samenwerkingsafspraken. Duidelijke communicatie en het advies wat je krijgt is in ons belang en niet altijd in Trendel’s belang en dat schept vertrouwen. De workshops die met regelmaat worden gegeven sluiten aan op onze behoefte. Tot nu toe zeer tevreden over de samenwerking.”

Maurice de Bruin Adjunct-directeur
Wed. J. de Bruyn & ZN. B.V.

Onze speerpunten

 • Persoonlijk
 • Snel schakelen
 • Maatwerk oplossingen

Stel uw vraag aan ons team