Vragen? Bel ons 0172 - 760 100

Arbodienst in Zuid-Holland

Elk bedrijf kent verzuim, maar het kan minder en korter. Daarnaast is voorkomen beter dan genezen. Om het ziekteverzuim te verminderen en zo veel mogelijk te voorkomen binnen jouw bedrijf is het dan ook essentieel om een arbeidsomstandigheden- en verzuimbeleid te voeren. Trendel is de arbodienst in omgeving Zuid-Holland die jou hierbij kan ondersteunen! Of dat nu op het gebied van preventie, verzuimmanagement, training of advies is, wij staan graag voor jullie klaar.

De ondersteuning van Trendel als arbodienst

Als bedrijf kan je soms veel te verduren hebben. De ondersteuning van een arbodeskundige is dan ook essentieel wanneer ziekteverzuim aangepakt dient te worden. Wat kan je van Trendel als arbodienst verwachten? Wij ondersteunen bedrijven om blijvend succes te realiseren. Door allereerst samen de situatie binnen je bedrijf in kaart te brengen, komen wij erachter wat het doel is en welke stappen ervoor nodig zijn om de wensen te realiseren. Aan de hand daarvan zullen we een passend beleid opstellen om het ziekteverzuim in jouw bedrijf aan te pakken en zoveel mogelijk te voorkomen. Naast het opstellen van een verzuimbeleid, kunnen we je ook ondersteunen op strategisch gebied. Terwijl jij het bedrijf leidt, coachen en ondersteunen wij jou middels werkgeversadvies. Trendel biedt een totaaloplossing door middel van arbodienstverlening!

arbodienst Zuid-Holland

De aanpak van Trendel

Kenmerkend voor Trendel als arbodienst in Zuid-Holland is de persoonlijke benadering, de korte communicatielijnen en het hebben van een vast aanspreekpunt. Wij weten dat elk bedrijf ander is en dus moeten arbeidsomstandigheden- en het verzuimbeleid in ieder bedrijf op een andere manier worden opgesteld. Bij Trendel staat een persoonlijk en op maat gemaakte aanpak dan ook altijd centraal. Met de huidige wet- en regelgeving in gedachten stellen wij een beleid op dat exact bij jouw bedrijf past en meewerkt aan de gestelde doelen!

Meer weten over onze arbodienst in Zuid-Holland? Neem contact op

Wil jij meer weten over onze abrodienst in Zuid-Holland? Neem dan gerust contact met ons op door het onderstaande contactformulier in te vullen. Wij staan graag voor je klaar!

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Tijdens de transparante kennismaking, onze wensen duidelijk kunnen maken en daarmee maakt Trendel op maat de samenwerkingsafspraken. Duidelijke communicatie en het advies wat je krijgt is in ons belang en niet altijd in Trendel’s belang en dat schept vertrouwen. De workshops die met regelmaat worden gegeven sluiten aan op onze behoefte. Tot nu toe zeer tevreden over de samenwerking.”

Maurice de Bruin Adjunct-directeur
Wed. J. de Bruyn & ZN. B.V.

Onze speerpunten

  • Persoonlijk
  • Snel schakelen
  • Maatwerk oplossingen

Stel uw vraag aan ons team